خطر ابتلا به اومیکرون در بهبود یافتگان کرونا-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

خطر ابتلا به اومیکرون در بهبود یافتگان کرونا

​بر اساس مطالعات اولیه، خطر عفونت مجدد کووید ۱۹ در نوع «اُمیکرون» بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 01
کد خبر: ۱۱۱۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، سویه جدید کووید ۱۹ موسوم به Omicron که در آفریقای جنوبی کشف شد، روز جمعه (۵ آذر) از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان "نوع نگران کننده" اعلام شد.

شواهد اولیه نشان می‌دهد که ممکن است خطر ابتلای مجدد به اُمیکرون بیشتر باشد؛ یعنی افرادی که قبلاً به کووید ۱۹ مبتلا شده اند راحت‌تر به اُمیکرون مبتلا می‌شوند.


وی در ادامه افزود: «بیماران خستگی شدید، بدن درد و درد همراه با کمی سردرد، خارش گلو به جای گلودرد را بدون سرفه یا از دست دادن حس چشایی یا بویایی گزارش کرده‌اند.»

گفته می‌شود سویه جدید به شدت جهش یافته است. اما محققان معتقدند داشتن جهش‌های زیاد به این معنا نیست که ویروس کُشنده‌تر یا خطرناک‌تر خواهد بود. با این حال، مهم است که بدانیم آن جهش‌ها چه می‌کنند. دانشمندان هنوز در حال مطالعه بیشتر این سویه و اثرات آن هستند تا تشخیص دهند که آیا باعث بیماری شدیدتر می‌شود یا قابلیت انتقال بالاتری دارد. برای فهم اینکه آیا این نوع می‌تواند از واکسن یا مصونیت طبیعی فرار کند، باید منتظر ماند تا داده‌های بیشتری ارائه شود.

کارشناسان و پزشکان بر لزوم ادامه پیروی از رفتار‌های پیشگیرانه مانند استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، آزمایش قبل و بعد از سفر با جدیت بیشتر و نیاز به احتیاط بیشتر تأکید می‌کنند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده